Mera örter & grönsaker: Deliverde Puutarhat

Main Image

Smakfulla grönsaker och örter

Lysande nyheter för vänner av finländska grönsaker! Vi utökade ytterligare vårt sortiment: vår nya leverantör DeliVerde Puutarhat är ett familjeföretag i Åbo, som i sitt sortiment har rikligt med olika doftande och välsmakande örter och stora sallader, bland vilka även den mesta krävande kulinaristen hittar sin favorit.

"Det som vi är speciellt stolta över är vår salladsmix, som skiljer sig från motsvarande utländska och finländska, för vi låter salladerna växa fullt ut (300–500 g), då de i förhållande innehåller mera fast ämne än vatten. Detta garanterar en fin munkänsla och framför allt en god smak", berättar man på Deliverde.

DeliVerde Puutarhat är grundat år 1996. I odlingen av praktfulla örter och stora sallader har DeliVerde varit en vägvisare under många år i Finland, och samarbetat med restauranger redan i 20 år. DeliVerde valdes till kvalitetsleverantör år 2013, och år 2015 var de bland de första som auditerade sin produktion enligt IP Grönsaker-certifikatet.

I Chipsters DeliVerde-sortiment hittar du förutom den populära 1 kg:s Mix-salladen bl.a. koriander, citronmeliss, ängssyra, bladpersilja, spenat, ärtskott, libbsticka, körvel, vild rucola, honungs majrova & rädisknippe – och mycket annat! Fråga mera av din försäljare ››

  • Örterna levereras antingen i kruka eller skurna, order-leveransrytmen 48 h.

"För oss betyder närmat ansvarsfull verksamhet, förnuftig logistik och färskt tänkesätt. De som avnjuter grönsaker bör få veta varifrån de kommer och de bör kunna lita på att maten de äter är etiskt producerad, hälsosam och som undvikit skadliga processer och tillsatsämnen. Vi försäkrar att kunderna kan njuta av DeliVerde produkterna med gott mod och må bra."