Läcker Veganmajo – på varje bord

Main Image
Coleslaw-salaattia

Chipsters Veganmajo passar till en vegansk kost, är både likt och smakar som majonnässås. Tack vare sin fylliga smak smakar Veganmajo också för alla andra gourmander. Såsom vi fick höra av en testsmakare: ”Det smakar som riktig majonnäs!”

Vår Veganmajo är en finsk produkt, som är utvecklad av och tillverkas i vårt egna, anrika deli-kök i Borgå. Hemligheten i den fräscha smaken ligger i det unika receptet framtaget av vår produktutveckling och att man har använt bara de bästa råvarorna. Kryddor som använts och som ger den goda smaken är bl.a. ingefära, svartpeppar och chili.

Den läckra majon passar som sådan till månget, men det går också bra att vidare smaksätta den enligt den egna inspirationen och behovet. Veganmajon passar också fint till fisk och skaldjur.

Ledaren för Finlands kocklandslag Kristian Vuojärvi konstaterar om Veganmajon: ”Sojafriheten är en riktigt fin sak! Produkten passar för alla matgäster, även för allergiker. Om du vill kan du vispa Veganmajon så mycket, att koncistensen blir såsaktig. Det är lätt att genomföra en mångsidig vidare smaksättning då smaken i själva majon är trevligt neutral och fräsch.”

  • Mjölkfri, laktosfri, sojafri, glutenfri, äggfri
  • En dryg förpackningsstorlek 2,5 kg:s hink
  • Hållbarhet 120 dygn
  • Chipsters Food -produktnummer: 66424

Våra vegan nyheter är Biff av kokbanan och Kryddig vegeknapp, och tillsammans med alla dessa passar Veganmajon väl. Fråga mera av din försäljare!!

Tips: Få läckra munsbitar genom att tillsätta Veganmajo på små potatisar, färska örter, marinerad rödlök och morot. Smak och spröd munkänsla fås också av sparrisknoppar och färsk gurka!

Punasipulia ja majoneesia pikkuperunan päällä

”Smakar som riktig majonnäs!”

Hampurilainen