Chipsters – proffs också inom köttbranschen

Main Image

Först publicerad 9/2015. Texten har editerats men innebörden är densamma.

 

Chipsters kan framöver betjäna sina kunder allt bättre också inom kategorin köttprodukter. Efter att ha köpt upp A. Kastén i Hyvinge och utökat sitt sortiment med produkter från Lihaherkku Suominen i Raumo, har Chipsters blivit en mångsidig och betjänande leverantör av köttprodukter.

Idag måste ett företag inom HoReCa-branschen vara flexibelt och redo att erbjuda skräddarsydda och individuella produkter. Alla våra kunders behov ser inte likadana ut. Nu kompletteras köttsortimentet med vår egen produktion, och vi kan erbjuda lösningar som passar kundens behov även då det gäller kött, inte bara fisk, frukt och grönt, berättar verkställande direktör Timo Vetriö entusiastiskt.

Det omfattande och högklassiga sortimentet av köttprodukter består av både färskt kött och färdiga köttprodukter. Lihaherkku Suominen specialiserar sig på närproducerad mat medan A. Kasténs specialitet är premium-produkter, och båda två är redan välkända lokalt. Hädanefter ska Chipsters försäljningsorganisation göra produkterna kända över hela landet.

Det är lätt att börja bygga upp ett sortiment där produkterna är av toppklass, då man har välkända och till och med prisbelönta köttprodukter som bas. Vi kommer att satsa på såväl HoReCa-produkter som på dagligvaruhandeln, där produkterna finns både i betjäningsdisken och i hyllan för konsumentförpackade köttprodukter. Våra förnyade konsumentförpackade produkter kommer att finnas ute på marknaden i början av år 2016, fortsätter Vetriö.