Vegansk sparris-potatissallad

Main Image
Vegaanimajo-parsa-perunasalaattia kulhossa

Mild vegansk sparris-potatissallad, ca 60 pers

Potatissalladen är en favorit för många och receptet kan du variera enligt din egen inspiration. Tricket i denna vegan potatissallad är de knapriga gröna sparrisbitarna och den läckra Veganmajon.

Ingredienser

6 kg småpotatis, förkokt
800 g vårlök
2,5 kg sparris
2,5 kg Veganmajo
2 knippe bladpersilja
2 ask timjan
en nypa svartpeppar
salt

Tärna potatisen, hacka vårlöken med skaft och skär den ångkokta sparrisen i små bitar. Spara en del av sparris knopparna för garnering. Lägg till Veganmajo, svartpeppar och en del av färskörterna. Du kan lägga till en nypa salt. Blanda ingredienserna ordentligt. Lägg salladen i ett serveringsfat. Garnera med färska örter och sparrisknoppar!

Chipsters Food -produkter

99718 Småpotatis
1236 Sparris
66424 Chipsters Veganmajo
1110 Bladpersilja
4562 Timjan


Får du inte vårt Smakfullt-kundbrev? Det finns för våra kunder både som tryckt version och elektroniskt. Om du vill ha Smakfullt, vänligen kontakta din försäljare!