Nya ordensband till huset – vi gratulerar Teemu!

Main Image

Vi drack igen kaffe med tårta för i medlet av augusti 2018 var vår nyckelkundschef Teemu Alppi i storkapitlet i Jyväskylä för att mottaga Chef de Table -ordensbandet. Här hälsningar från Teemu:

"Storkapitlet Kiss Of Fire – Med Eld, Rök och Kärlek: Jag svor min ed och mottog ordensbandet för professionella i ett högtidligt installationstillfälle. Fredagkvällens tema var James Bond – en smakresa till världen. På lördagens lunchmenu fanns rök, regnbågslax, blåbär och öl från det lokala mikrobryggeriet. Efter installationstillställningen var det dags för grand dinner: en komplett sjurätters middag, smakernas sinfoni med perfekta viner!"

Lycka till Teemu!


Visste du?

  • Är färgerna och betydelsen av de olika ordensbanden bekanta? Läs mera i guiden om ordensband (på finska) på Paistinkääntäjät ry:s medlemssidor ››
  • Confrérie de la Chaîne des Rôtisseurs: Målet med verksamheten är att främja samarbetet mellan de professionella och amatörerna i branschen, vårda och främja den nationella matkulturen samt sporra utvecklingen av de unga professionella kockarna och de som är professionella på vin. De professionella som fått märket är toppen kunniga och amatörmedlemmarna har gjort sig djupt förtrogna med gastronomin.
  • I december fick vi det första Chef Rôtisseur -ordensbandet till huset! Läs mera ››