Tuotteet, brändit & tehtaat

Ab Chipsters Food Oy on kala-, liha- ja valmisruokien myyntiin erikoistunut elintarvikeyhtiö, kokonaisvaltainen tuoretuotetukku ammattikeittiöille ja yksi Suomen johtavista kalan jalostajista ja markkinoijista. Kaikilla omilla tuotantolaitoksillamme (Maarianhamina, Kerava ja Porvoo) on sekä FSSC 22000 että ISO 14001:2015 -sertifiointi. Lue lisää ››

Ahvenanmaan kalatehtaamme Maarianhaminassa

Ahvenanmaan tuotannossamme työskentelee pitkän linjan kalaosaajia. Tuotamme laadukkaita kalatuotteita ja -jalosteita ammattikeittiöiden ja kuluttajien käyttöön. Tehdas sijaitsee aivan Ahvenanmaan pyyntipaikkojen läheisyydessä, ja matka tehtaalle on lyhyt.

  • Maarianhaminassa mm. fileointi, savustamo, pakastus ja leikkaamo sekä oma deli-osasto mädeille että uppo- ja pintapaistolinjat pyöryköille ja pihveille

Porvoon herkkukeittiö

Chipstersin oma herkkukeittiö Porvoossa on joustava kumppani, joka tekee tuotteet asiakkaan ehdoilla. Herkkukeittiö valmistaa mm. salaatteja, majoneeseja ja herkullisia terriinejä ja pateita. Laajasta salaattivalikoimasta löytyvät myös mm. perinteiset waldorfin-, peruna- ja punajuurisalaatti. Herkkukeittiön toimintatapoihin kuuluu, että tuotekehitystä tehdään toiveiden mukaan yhdessä asiakkaan kanssa. Palvelu on yksilöllistä, ja esimerkiksi pakkaus- ja eräkoot ovat asiakkaan tarpeisiin mitoitettuja. Blineille sopivia salaatteja herkkukeittiö on taikonut esimerkiksi metsäsienistä, savukaloista ja ravuista.

A. Kastén – makua säästämättä!

A. Kastén on Suomen vanhimpia liha-alan yrityksiä; sen historia alkaa Loviisasta jo vuodesta 1930. Kasténiin ovat ajan saatossa yhdistyneet mm. H-Hetki Oy, Hyvinkään palvi ja raumalainen Suomisen Lihajaloste (Suomisen Lihaherkku Oy). Nykyään Kastén-tuotteita valmistetaan tehtaillamme Porvoossa ja Keravalla.

  • Valikoimissa tuorelihatuotteet & lihajalosteet, erikoispakasteet, ruoka- ja grillimakkarat, salamit, maksamakkarat, "Maukasta maailmalta" -erikoislihat sekä asiakkaalle räätälöidyt tuotteet – teemme jatkuvaa tuotekehitystä asiakkaidemme toiveiden mukaisesti!
  • Osa Kasténin suosituista tuotteista tehdään edelleen alkuperäisillä 1930-luvun resepteillä.
  • Lue uutisarkiston tiedote yrityskaupasta syyskuulta 2015 ››
Lihaa leikkulaudalla puutasolla, A. Kasténin logo ja slogan Makua säästämättä

 

Hyvä Apaja kuluttajille

Saaristolaisten pitkät perinteet kalastuksessa ja kalan valmistuksessa. Tuoreen raaka-aineen ja puhtaan meren kunnioittaminen. Intohimo alaan – ja jatkuva halu kehittyä. Siinä perusta, jolle Hyvä Apaja on ankkuroitu. Hyvä Apaja -brändin alta löydät haluamasi kalan, olipa tilanne mikä tahansa – mm. nopeat ja helpot uuni- ja mikrovalmiit kirjolohifileet, graavia, lämminsavua ja kylmäsavua, mätejä ja caviart-tuotteita – myös vegaanisia – sekä parhaita uutuuksia maailman mauista. Siirry Hyvä Apajan omille sivuille ››

Fiskkojan, Ahvenanmaa

Ahvenanmaalainen vuonna 2007 perustettu Fiskkojan liittyi osaksi Chipstersiä vuonna 2015. Perinteisesti savustetun ja tuoreen kalan lisäksi valikoimista löytyy myös simpukoita, ostereita ja muita erikoisempia herkkuja. Jos liikut Maarianhaminassa, tsekkaa päivän tarjoukset Fiskkojanin Facebook-sivuilta ›› ja nappaa lounas mukaan!

Kerava, manner-Suomen pääkonttori

Chipsters Foodin sisämaan pääpaikka ja logistiikkakeskus muutti Keravalle hyvien yhteyksien äärelle keväällä 2010. Varasto, markkinointi ja suurin osa myyntiorganisaatiostamme sijaitsee Keravalla. Keravalla myös fileoidaan, leikataan ja pakataan kalaa.

Katso yhteystiedot ja kartat Keravalle ja muihin toimipisteisiin ››

 

Tiesitkö, että

  • meillä on oma Skärgårdsbete-brändi, sertifikaatti ja laatustandardi – takuu sille, että lampaat ja karja ovat kasvaneet saaristossa vanhojen perinteiden mukaan. Lue lisää ››