Uusi HeVi-toimittaja: Osuuskunta Närpiön Vihannes

Main Image
Pihvitomaatteja kypsymässä kasvihuoneessa

Uusi hevi-kumppanimme Osuuskunta Närpiön Vihannes toimittaa meille nyt suomalaisia kurkkuja ja tomaatteja suoraan tuottajilta. Närpiön tuotteiden viljely on erittäin laadukasta, hygieenistä ja energiatehokasta, ja sekä pakkaamo että viljely hyödyntävät huippumoderneja tekniikoita. Mutta vaikka viljelmiä hallitaan nykyaikaisilla menetelmillä, jokainen taimi on silti "ihmisen kasvattama" – yksilö, jota hoivataan myös käsityönä.

"Laitoksemme ovat Suomen nykyaikaisimpia ja teemme jatkuvasti työtä viljelijöidemme kanssa kestävien, nykyaikaisten ja ympäristöä vähemmän kuormittavien viljelymenetelmien kehittämiseksi. Kehityksen kärjessä olevat viljelijämme kokeilevat aktiivisesti markkinoilla olevia uusia tekniikoita", todetaan Närpiön Vihanneksen nettisivuilla.

Vastuullisuus on osuuskunnalle tärkeä painopiste, ja esimerkiksi tuhoeläinten ja kasvitautien torjunnassa käytetään pääasiassa biologisia torjunta-aineita. Kaikki viljelijät käyttävät integroitua viljelymenetelmää, jolloin voidaan minimoida kemiallisten torjunta-aineiden käyttö, ja taimien pölyttämisen hoitavat kimalaiset. Lue lisää Närpiön Vihanneksen Vastuu & ympäristö -sivulta ››

"Minulle jäi loistofiilis käydessäni tutustumassa paikan päällä – tapasin uskomattoman ammattitaitoisen porukan, joka tekee jatkuvaa tutkimustyötä kehittyäkseen vielä paremmaksi alallaan", sanoo Chipstersin hankintapäällikkö Jarco Koskivuori.

Alkukesän päätuotteet Chipsters-valikoimassa:

  • 1015 Närpes-pihvitomaatti (85–102 mm)*
  • 1001 kotimainen tomaatti
  • 1161 kotimainen filmattu kurkku
  • Kysy yhteyshenkilöltäsi myös erikoistomaatteja & paprikaa!

*Kaikki pihvitomaattimme on nyt suomalaista, ja ulkomaisen (Chipsters-tuotenro 1010) myynti loppuu kesäkaudeksi. Suosi sinäkin varsinkin kesäkaudella suomalaisia tuotteita, sillä niiden laatu ja tuoreus on aivan omaa luokkaansa.

Vinkki

Närpiön Vihanneksen pihvitomaatit ovat todella muhkeita ja suosittelemme niitä erityisesti burgereihin. Kokeile myös vaikka viipaleina mozzarellan ja basilikan kera… nam!


Tulossa pian myös muita hevi-uutisia, jää kuulolle!