Uudet käädyt taloon – onnea Teemu!

Main Image

Meillä juotiin jälleen kakkukahvit, sillä elokuun puolivälissä 2018 avainasiakaspäällikkömme Teemu Alppi kävi Jyväskylän suurkapitulissa vastaanottamassa Chef de Table -käädyt. Tässä terveisiä Teemulta:

"Suurkapituli Kiss Of Fire - Tulella, Savulla ja Rakkaudella: kävin lausumassa paistinkääntäjien valan ja vastaanottamassa ammattilaiskäädyt arvokkaassa installointitilaisuudessa. Perjantai-illan teemana oli James Bond -makumatka maailmalle. Lauantain lounaalla menusta löytyi savua, kirjolohta, mustikkaa ja paikallisen pienpanimon olutta. Installointitilaisuuden jälkeen oli grand diner: täydellinen seitsemän ruokalajin illallinen, makujen sinfonia täydellisine viineineen!"

Paljon onnea Teemu!


Tiesitkö?

  • Ovatko eri käätyjen värit ja merkitykset tuttuja? Lue lisää käätyoppaasta Paistinkääntäjät ry:n jäsensivuilta ››
  • Confrérie de la Chaîne des Rôtisseurs: Toiminnan tavoitteena on edistää alan ammattilaisten ja harrastajien yhteistyötä, vaalia ja edistää kansallista ruokakulttuuria sekä kannustaa nuorten ammattilaiskokkien ja viiniammattilaisten kehittymistä. Järjestön tunnuksen saaneet ammattilaiset ovat huippuosaajia ja harrastajajäsenet gastronomiaan syvällisesti perehtyneitä.
  • Viime joulukuussa saimme taloon myös ensimmäiset Chef Rôtisseur -käädyt! Lue lisää ››

Avainsanat: