TERVETULOA 85. JUHLAVUOSI!

Main Image

Toimitusjohtajan tervehdys

”Chipsters-tiimiin hyppääminen juhlavuoden kynnyksellä on ollut minulle suuri ilo ja kunnia – yritys, jonka olemassaolo perustuu laadukkaiden, terveellisten ja kestävien tuotteiden tarjoamiseen, on enemmän kuin ajassa kiinni sekä tarjoaa mielekkäitä haasteita yhteiselle kehittämiselle.
 
Ab Chipsters Food Oy:n historiaan mahtuu menestyksen lisäksi luonnollisesti myös kipuilun hetkiä, mutta kunnioitettava
85 vuoden ikä sekä uskolliset asiakkaamme kielivät siitä, että oikeat arvot ovat säilyneet läpi tämän matkan. Lupauksemme tuottaa, tarjota ja toimittaa laadukkaita elintarvikkeita on suuri, ja haluamme pitää siitä jatkossakin kiinni. Koska tahdomme olla myös seafoodin ja tuoretuotteiden palvelevin tukku, on asiakkaidemme palvelukokemus meille aivan yhtä tärkeä, kuin itse tuotteemmekin.

Brändimme ovat kehittyneet ja kasvaneet vuosien varrella kattamaan erilaisten asiakkaidemme tarpeita. Chipsters-brändimme palvelee horeca-keittiöitä ja vähittäiskaupan palvelutiskejä ympäri Suomen, ja Hyvä Apaja tarjoaa erinomaista seafoodia kotikeittiöihin. A. Kastèn taas on tarjonnut herkullisia lihatuotteita kotimaisena käsityönä jo vuodesta 1930 niin keittiöille ja kokeille kuin kotien ruokapöytiin päivittäistavarakauppojen kautta. Oman irtiottonsa arjesta tarjoaa STADIN&Co, jonka paras palvelu, laatu ja räätälöidyt ratkaisut on rakennettu ammattikokkien ja ravintoloiden käyttöön mieleenpainuvimpien makuelämysten ja asiakaskokemusten luomiseksi.

2019 – laadukkaan ja nautinnollisen ruuan vuosi

Käynnistynyt juhlavuosi merkitsee Chipsters Foodille tutuista arvoista kiinni pitämistä, mutta myös uuden aikakauden alkua. Tavoitteenamme on rakentaa ruokakulttuuria, jossa kaikilla on mahdollisuus nauttia terveellisestä seafoodista ja tuoretuotteista, vastuullisesta kuluttamisesta ja kestävästä kehityksestä tinkimättä. Tämä tarkoittaa myös jatkuvaa toimintatapojemme kehittämistä, esimerkiksi sitä, että tulemme lisäämään Sydänmerkki-, MSC- ja ASC -tuotteita sekä panostamaan pakkauskehityksessämme muovin käytön minimoimiseen.

Vastuullisuus ja asiakaskeskeisyys eivät ole meille vain hienoja sanoja, vaan ne tarkoittavat käytännön arjessa sitä, että toimintamme kehittämisessä pyrimme vastaamaan siihen, mikä on asiakkaallemme ja asiakkaamme asiakkaalle tärkeintä. Palvelumme rakennetaan asiakkaidemme tyytyväisyydestä käsin, minkä vuoksi haluamme edelleen lisätä avointa viestintää ja asiakaspalautteen hyödyntämistä. Myös kausituotteiden ja valmiiden, arkea helpottavien innovatiivistenkin ideoiden tarjoaminen ovat osa asiakaspalvelumme vuosisuunnitelmaa.

Loppukaneettina voidaan sanoa, että Chipsters Foodin historia on kirjoitettu yhdessä asiakkaiden kanssa ja asiakkaidemme ansiosta. Juuri siksi tahdomme myös juhlia 85-juhlavuottamme yhdessä teidän kanssanne. Myös tulevaisuutemme ja seuraavat kehitysaskeleemme tullaan kirjoittamaan teidän tarpeistanne ja tavoitteistanne käsin. Tehdään yhdessä tästäkin vuodesta laadukkaan ja nautinnollisen ruuan vuosi!”

Ari Maijanen
Toimitusjohtaja