Maistuvat lisukesalaatit

Main Image
Lisukesalaatteja lautasilla

Molemmat vinkit ovat Maistuvat-lehdestä kesältä 2018 – nappaa talteen!

Chipsters-tuotenumero suluissa tuotteen jälkeen. Huomioithan, että kaikki tuotteet eivät ole jatkuvasti valikoimassa, kysy myyjältäsi vaihtoehtoja!


Meloni-jokirapu-lisukesalaatti, n. 60 hlö

Herkullinen ja freesi salaatti, jonka voit tarjoilla esimerkiksi grilliruoan kera − vaikkapa ribsien!

1,5 kg ravunpyrstöt liemessä (66720)
4 kg cantaloupemelonia (valmiiksi kuorittu 2300 / viipaloitu 13281)
1 kg fenkolia (1145 / valmiiksi suikaloitu 16410)
2 rs punamangoldia (1669)
4 rs rucolaa (1352)
1 kg herneitä
Oliiviöljyä
Ripaus mustapippuria

Laita tarjoiluastiaan osa rucolasta, punamangoldeista, herneistä ja ravunpyrstöistä. Lado vuorotellen melonin viipaleita ja fenkolin suikaleita päälle. Lisää loput rucolat, punamangoldit, herneet sekä jokiravut. Valuta oliiviöljyä ja rouhi mustapippuria päälle.


Pirteä omenasalaatti lisukkeeksi n. 100 g / 60 hlö

Vegaaninen, raikas ja rapsakka omenasalaatti on helppo valmistaa. Vain muutamalla raaka-aineella loihdit maistuvan lisukkeen, joka maistuu monen ruoan kanssa.

6 kg vihreitä omenoita (2120 / valmiita omenakuutioita 16020)
2,5 kg Chipsters-vegaanimajoa (66424)
0,5 kg punasipulia (3430 / valmiita punasipulikuutioita 5432)
1 nippu ruohosipulia koristeluun (3485)
Ripaus mustapippuria

Kuutioi omenat, leikkaa punasipuli paloiksi tai käytä valmiiksi kuutioituja tuotteitamme. Lisää Vegaanimajo ja ripaus mustapippurirouhetta. Sekoita salaatin ainekset tasaiseksi. Siirrä salaatti tarjoiluastiaan. Koristele puna- ja ruohosipulilla.


Katso myös Vegaaninen parsa-perunasalaatti ››


Etkö saa Maistuvat-asiakaskirjettämme? Se on asiakkaillemme tarjolla sekä painettuna että sähköisenä. Jos haluat Maistuvat, otathan yhteyttä myyjääsi!