Lisää yrttejä & HeViä: DeliVerde Puutarhat

Main Image

Makuja maan täydeltä

Loistouutisia suomalaisten kasvisten ystäville! Laajensimme edelleen valikoimaamme: uusi toimittajamme DeliVerde Puutarhat on turkulainen perheyritys, jonka valikoimissa on runsaasti erilaisia tuoksuvia ja maistuvia yrttejä ja muhkeita maistuvia salaatteja, joista vaativinkin kulinaristi löytää suosikkinsa.

"Erityinen ylpeydenaiheemme on salaattimiksimme, joka poikkeaa vastaavista ulkolaisista ja suomalaisista, koska kasvatamme salaatit isoiksi (300–500 g), jolloin niissä on suhteessa paljon enemmän kiinteää ainetta kuin vettä. Tämä takaa hienon suutuntuman ja ennen kaikkea maun", kerrotaan Deliverdeltä.

DeliVerde Puutarhat on perustettu vuonna 1996. Komeiden yrttien ja isojen salaattien viljelyssä DeliVerde on ollut jo usean vuoden ajan suunnannäyttäjä Suomessa, ja tehnyt yhteistyötä ravintoloiden kanssa jo 20 vuotta. DeliVerde valittiin laatutuottajaksi vuonna 2013, ja vuonna 2015 se oli ensimmäisten joukossa auditoimassa tuotantoaan IP Kasvikset -sertfikaatin mukaiseksi.

Chipstersin DeliVerde-valikoimassa suositun 1 kg:n Mix-salaatin lisäksi mm. korianteri, sitruunamelissa, viinisuolaheinä, lehtipersilja, pinaatti, herneenverso, lipstikka, kirveli, vehnänoras, villirucola, hunajanauris & retiisinippu – sekä monia muita! Kysy lisää myyjältäsi ››

  • Yrtit toimitetaan joko ruukuissa tai leikattuna, tilaus-toimitusrytmi 48 h.

"Meille lähiruoka merkitsee vastuullista toimintaa, järkevää logistiikkaa ja tuoretta ajattelutapaa. Kasviksia nauttivien tulee tietää, mistä ne tulevat, ja heidän on voitava luottaa siihen, että heidän syömänsä ruoka on eettisesti tuotettua, terveellistä sekä vahingollisia prosesseja ja lisäaineita karttavaa. Lupaamme, että asiakkaat voivat nauttia DeliVerde-tuotteita hyvillä mielin ja voida hyvin."