Kohti kevään juhlia: 5 + 5 vinkkiä

Main Image
Boolissa limeä ja sitruunamelissaa, kuvassa teksti Maistuvaa kevättä

Kaikkea brunssille & buffaan

Äitienpäivä, vappu, lakkiaiset... On alkamassa kausi täynnä ihania juhlia, joihin kuuluvat yhdessä syöminen ja notkuvat seisovat pöydät. Ole yhteydessä, myyjäsi auttaa sinua löytämään parhaat raaka-aineet juuri sinun tarpeisiisi!

5 vinkkiä vappubrunssille & muihin kevään juhliin

1. Paahda maukkaasta Chipsters-saaristolaisleivästä "krouvimmat krutongit” salaatin joukkoon. Muista kevätjuhlien salaatteihin myös syötävät kukat!

2. Kokeile vegaanista parsa-perunasalaattia (ohje n. 60 hlölle) ››

3. Terriinit ja pateet ovat helppo ja näyttävä tarjottava. Valikoimamme keväällä 2018:

10252 Lohiterriini 750 g (L, G, S)
10260 Lohiunelma 800 g (L)
10295 Savuahventerriini 750 g (VL, S)
10291 Riista-yrttipatee 650 g (L, G, M, K, S)
10296 Kananpojanterriini 600 g (L, G, S)
10282 Parsa-parmesanterriini 750 g (L, G, S, kasvis)
10285 Sateenkaariterriini 650 g (L, G, S, kasvis)
+ VEGAANINEN UUTUUS 10294 Vege-hernepatee 550 g (L, G, M, K, S)

4. Löydä ja luo uusia makuja, mutta älä unohda aina varmoja suosikkeja! Monipuolisesta valikoimastamme saat samalla kertaa nakit ja perunat, erilaiset sillit, aiolin, hollandaisen ja vegaanimajon, kerman ja voin, graavit ja kylmäsavut, sitruunat ja omenamehut... siis kaiken brunsseille ja buffetteihin. (Ja jos palvelet vaikkapa vappuna aamuun asti juhlijoita, muista myös Chipsters Wanhanajan lihapiiras!)

5. Raikas seljakukkabooli syntyy helposti Maistuvat-lehdestäkin löytyvällä vinkillä:
1 osa seljankukkatiivistettä
3 osaa kuplivaa vettä tai sitruunalimonadia
jääpaloja
sitruunanviipaleita
sitruunamelissan lehtiä


5 parsavinkkiä

1. Pitkään varastoitaessa parsa kovettuu puumaiseksi, joten käytä parsa mahdollisimman tuoreena. Kotimaisen parsan ikä on tyypillisesti korkeintaan kolme päivää.

2. Hyvä parsa on tasavärinen, kiinteä ja suora.

3. Nuput varren päässä ovat umpinaiset ja tiiviisti supussa.

4. Parsa säilytetään kylmässä +2 – +5 asteessa, mahdollisimman kosteassa ja pimeässä, erillään voimakkasti tuoksuvista tuotteista.

5. Parsa on parhaimmillaan pelkän voin tai klassisen hollandaise-kastikkeen kanssa (joita molempia löytyy valikoimastamme). Ota parsa keväällä myös kanafileiden kaveriksi!


Etkö saa Maistuvat-asiakaskirjettämme? Se on asiakkaillemme tarjolla sekä painettuna että sähköisenä. Jos haluat Maistuvat, otathan yhteyttä myyjääsi!