Chipsters on myös lihan ammattilainen

Main Image
A. Kasténin ja LIhaherkku Suomisen logot, taustalla makkaraa

Artikkeli on julkaistu alunperin 9/2015, ja se on julkaistu uusille sivuillemme hieman muokattuna.

 

Chipsters pystyy jatkossa palvelemaan asiakkaitaan yhä paremmin myös lihatuotekategoriassa. Chipstersin ostettua hyvinkääläisen A. Kasténin ja saatua tuotevalikoimaansa raumalaisen Lihaherkku Suomisen tuotteet, yritys ottaa harppauksen monipuoliseksi ja palvelevaksi lihatuotteiden toimittajaksi.

Tänä päivänä horeca-alalla toimivan yrityksen on oltava ketterä ja valmiudessa tarjoamaan räätälöityjä ja yksilöllisiä tuotteita. Asiakkaidemme tarpeet eivät ole samasta puusta veistettyjä. Nyt lihatuotteiden kategoria täydentyy omalla tuotannolla ja pystymme tarjoamaan tarpeiden mukaisia ratkaisuja asiakkaillemme kalan ja hevin lisäksi myös lihatuotteissa, toimitusjohtaja Timo Vetriö kertoo innostuneena.

Laajaan ja laadukkaaseen lihatuotevalikoimaan kuuluu sekä tuoretta lihaa että lihavalmisteita. Tuotteet lähiruokaan erikoistuneelta Lihaherkku Suomiselta ja premium-tuotteita valmistavalta A. Kasténilta ovat jo hyvin tunnettuja paikallisella tasolla, ja jatkossa Chipstersin myyntiorganisaatio valjastetaan levittämään tuotteista maanlaajuisia.

Huipputuotteiden valikoimaa on helppo lähteä rakentamaan, kun pohjalla on jo tunnettuja ja palkittujakin lihatuotteita. Horeca-tuotteiden lisäksi tuomme ruokaosaamistamme vähittäiskauppaan sekä palvelulinjaston valikoimaan että kuluttajapakattuihin lihatuotteisiin, ja uudistetut kuluttajapakatut tuotteemme ovat markkinoilla vuoden 2016 alkupuolella, Vetriö jatkaa.