Aiempia nimitysuutisia

Main Image
Text: Archived

Julkaistu alun perin Chipstersin vanhalla sivustolla 9/2015. Sivustouudistuksen yhteydessä on voitu muokata / korjata joitakin yksityiskohtia (esim. linkit), jotka eivät vaikuta alkuperäisen tiedotteen asiasisältöön.

 

01.09.2015 | Uusia kalaosaajia taloon

Ab Chipsters Food Oy on rekrytoinut lisää osaajia riveihinsä. Panostamme kalatuotteisiin tuoreen pakatun kalan tila- ja laiteinvestoinneilla sekä vähittäiskaupan uuden Hyvä Apaja -brändin rakentamisella.

Kala-alan osaajat Jyrki Normaja ja Jarmo Niskanen vahvistavat Chipstersin tiimiä elokuusta 2015 alkaen.

Kehitysjohtaja Jyrki Normaja on tehnyt yli 20-vuotisen uran elintarviketeollisuudessa, suurimman osan kala-alalla. Chipstersillä hän vastaa hankinnasta, logistiikasta ja tuotannosta sekä niiden kehittämisestä. Vapaa-ajallaan Jyrki harrastaa lintuja, luontoa ja valokuvausta. Jyrkin ottamia kauniita kuvia voi käydä kurkkaamassa osoitteessa http://jyrkinormaja.1g.fi/kuvat.

Ostopäällikkö Jarmo Niskanen on tehnyt koko pitkän uransa kala-alan parissa. Hän vastaa tuoreista kaloista ja on vahvasti mukana koko toimitusketjun kehittämisessä. Jarmo viettää vapaa-aikansa suunnistuksen, hiihdon, mökkeilyn ja veneilyn parissa ja kasvattaa vaimonsa kanssa kahta teini-ikäistä poikaa.

Normaja
  
Niskanen

Vasemmalta: kehitysjohtaja Jyrki Normaja, ostopäällikkö Jarmo Niskanen

Avainsanat: