Ammattikeittiöiden tuotetori

Chipsters-valikoimaa: kalaa, kanaa ja riistaa, leipomo- ja jälkiruokatuotteita

Huomioithan, että verkkokaupan osoite on muuttunut!

Klikkaa uuteen osoitteeseen tästä ››


Huomioithan, että 3.9.2018 alkaen verkkokauppamme on toistaiseksi käytössä vain suomenkielisenä.

Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa vaivaa!


Chipsters-tuotetori ja -verkkokauppa on tarkoitettu ammattikeittiöille. Jos etsit kaupasta tuttuja Hyvä Apaja -tuotteita, löydät ne Hyvä Apajan omilta sivuilta ››

Ab Chipsters Food Oy on ammattikeittiöiden palvelutukku, joka tunnetaan erityisesti laadukkaasta tuorekalasta ja monipuolisista kalavalmisteista. Kalan lisäksi valikoimaamme kuuluvat mm. liha-, HeVi-, maitotalous- ja leipomotuotteet, kastikkeet ja salaatit, pateet ja terriinit sekä valmisruoat ja jälkiruoat. Laaja tuotevalikoimamme täyttää HoReCa-ammattilaisten korkeat kriteerit. Tietoa ja uutisia -osiossamme voit lukea valikoimauutisia tai muuta tuotetietoa.

Saariston tuoreus ja puhtaus sekä korkea laatu ohjaavat toimintaamme elintarvikkeiden jalostajana ja jälleenmyyjänä. Tarjoamme asiakkaillemme houkuttelevan ja hintakilpailukykyisen tuotevalikoiman ja henkilökohtaisen palvelun.

Siirry selaamaan kirjautumatta ››

Kirjaudu verkkokauppaan ››

Tuotetoria voit selailla ilman kirjautumista, mutta et välttämättä näe aivan kaikkia tuotteita. Oletko jo asiakkaamme? Ostoksia varten tarvitset tunnukset. Jos olet unohtanut tunnuksesi, olethan yhteydessä ››

Kauppaa 24/7!

Verkkokaupassa hoidat tilauksesi helposti. Verkkokaupassa asioimista varten tarvitset oman käyttäjätunnuksen ja salasanan. Jos olet jo asiakkaamme, saat verkkokauppatunnukset helposti sähköpostilla: info@chipsters.fi.

Verkkokaupan teknisissä ongelmatilanteissa auttaa verkkokaupan asiakastukemme: p. 020 773 8209 / arja.ritalahti@chipsters.fi. Jos sinulla kysyttävää tuotteista tai tilausmuutoksista, olethan yhteydessä myyntiimme!

Kalaverkkoa ja teksti: uusi webshop tulossa pian