Salladwraps med gravad lax eller kräftstjärtar

Ta olika sorters sallad, färska och marinerade grönsaker, skivad frukt, rom, skaldjur, gravad och rökt fisk samt frön och rulla in i smörpapper. Ställ fram rullarna i t ex ett glas, en kaffekopp eller en större skål.

Krydda alla ingredienser med en marinad gjord på olja och citronsaft precis innan du rullar ihop wrapsen. Bred ut bakplåtspappersarken på bordet och lägg de hela salladsbladen ovanpå. Lägg sedan övriga råvaror på salladen, och rulla ihop till wraps med hjälp av bakplåtspappret. Lyft över paketen i ett serveringskärl.

Servera Chipsters Kräftchiliaioli som dippsås till wrapsen.
 

Kommentera

Ingredienser
4-5 portioner
SCROLL ONE
Olivolja
Citronsaft
Hyvä Apaja Gravad lax i skivor
Strimlad morot
Skivad blodgrape
Chipsters Regnbågslaxrom
Sesamfrön
SCROLL TWO
Olivolja
Citronsaft
Räkor i lag eller kräftstjärtar i lag
Strimlad rättika
Skivad rädisa
Skivade champinjoner
Solrosfrön
Ett ark bakplåtspapper eller smörpapper
Blad- eller frisésallad, hela blad

Se recept-relaterade produkter