Bakad potatis med älgstekfyllning

Tvätta potatisarna och stick några hål i dem med gaffel. Vira in varje potatis i folie och baka i 200 C ugnsvärme i ca 1 timme.

Tillred under tiden fyllningen. Finfördela älgsteken och rör ner den samt övriga ingredienser i  crème fraîchen. Krydda med salt och peppar.

Ta ut potatisarna ur ugnen, öppna folien lite grann och skär ett kryss i potatisarna med en kniv. Kläm på potatisarna så att de öppnas lite och skeda upp fyllning ovanpå. Avnjut genast!

Kommentera

Ingredienser
4 portioner
4 stora bakpotatisar (Rosamunda)
4 stora bakpotatisar (Rosamunda)
fyllning:
100 g (1 förpackn.) Chipsters Rökt älgstek
2 dl crème fraîche
2 tsk pepparrotskräm
1 tsk honung
1 dl finhackad gräslök (eller den gröna delen av en purjolök)
en nypa salt och svartpeppar