Baconinlindade laxbitar, senapssås och grönsallad

Skär laxen i portionsbitar. Krydda lätt med salt, svartpeppar och citronsaft. Linda baconskivor runt laxbitarna. Stek dem i 200 C ugnsvärme i ca 15 minuter.

Riv salladen och ruccolan i munsbitar. Blanda samman salladsingredienserna och smaksätt med olja, citronsaft och en nypa salt och peppar.

Servera laxbitarna på salladsbädd med Senapig Laxsås.

Kommentera

Ingredienser
4 portioner
600-700 g laxfilé
salt och svartpeppar
saften från en citron
8 skivor bacon
salladen:
1 kruka grönsallad
1 kruka ruccola
1 kruka ruccola
1 msk olivolja
1 msk citronsaft
salt och svartpeppar
till servering:
ca 100 g (1/2 ask) Hyvä Apaja Senapig Laxsås