Hyvä Apaja Ugnsfärdig, benfri regnbågslaxfilé i stekpåse, peppar 550 g

Kan det bli enklare att tillaga fisk? Så här enkelt tillagar du läcker och saftig regnbågslax i ugn.

Gör så här:

1. Avlägsna kartongen.

2. Öppna inte stekpåsen.

3. Värm ugnen till 200° C.

4. Lägg stekpåsen på en ugnsplåt (eller i en ugnsform) som du placerar i mitten av ugnen.

5. Tillaga fisken i ca 25 min.

6. Ta försiktigt ut stekpåsen ur ugnen.

7. Klipp upp stekpåsen.

8. Se upp med de heta ångorna och fiskspadet som kommer ur påsen.

Servera fisken med Hyvä Apaja-såser. Prova till exempel Hyvä Apajas remouladesås eller tartarsås.

Prova också Hyvä Apajas lättsaltade ugnsfärdiga regnbågslaxfilé.

EAN-kod: 6406600107011
Näringsinnehåll: 100 g av produkten innehåller:
Energi: 587 kJ / 141 kcal
Protein: 15 g
Kolhydrater: 0 g
Fett: 8,8 g
varav mättade fettsyror: 1,7 g
Salt: 1,0 g
Ingredienser
REGNBÅGSLAX (92 %) (odlad, Oncorhynchus mykiss), vatten (6 %), salt (1 %), svartpeppar, paprika, konserveringsmedel (E261, E326).
Se även dessa produkter: