Vuohenjuustolla gratinoidut katkarapuleivät

Valmista ensin tillipesto. Mittaa tehosekoittimen kulhoon tilli, pinjansiemenet, valkosipulinkynsi, parmesaani ja n. 1 dl oliiviöljyä. Soseuta tasaiseksi tahnaksi ja lisää tarvittaessa oliiviöljyä. Voitele leivät tillipestolla. Valuta katkaravut ja lusikoi ne leiville. Viipaloi tai revi vuohenjuusto ja viimeistele leivät juustolla. Gratinoi 220-asteisessa uunissa n. 5 minuuttia ja tarjoile.

Kommentoi

Ainekset
4 isoa leipää (tai 8 pientä)
4 isoa viipaletta rouheista leipää
170 g katkarapuja
200 g vuohenjuustoa
Tillipesto:
2 ruukkua tilliä
2 rkl pinjansiemeniä
1 valkosipulinkynsi
4 rkl parmesaaniraastetta
1-1,5 dl oliiviöljyä
Katso myös nämä reseptit: