Verkkokauppa

Hyvä asiakkaamme,

Teemme päivityksiä verkkokauppaamme.

HUOMIOITHAN, että tällä hetkellä sähköpostiin lähtevä automaattinen tilausvahvistus ei välttämättä toimi. Tilausjärjestelmä toimii muuten normaalisti. Tämä tarkoittaa, että tilaus tallentuu tietokantaan, mutta siitä ei tilapäisesti pystytä lähettämään kuittausta sähköpostilla. Jos haluat tarkastaa, että tilauksesi on saapunut meille, olethan yhteydessä! Puhelinmyyntimme palvelee arkisin klo 7-16.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Chipsters-verkkokauppa on asiakkaillemme auki 24h vuorokaudessa viikon jokaisena päivänä. Voit hoitaa tilauksesi helposti itsellesi parhaiten sopivaan aikaan kellonajoista piittaamatta!

Tilatut tuotteet toimitetaan perille toivottuna päivänä, kunkin asiakkaan kanssa sovitun tilaus-toimitusrytmin mukaisesti. Erikoistilaustuotteissa tilaus tulee jättää 2 vrk ennen tilaus-toimitusrytmin mukaista päivää kello 12:00 mennessä

Verkkokaupassa asioimista varten tarvitset oman käyttäjätunnuksen ja salasanan. Jos olet jo asiakkaamme, saat verkkokauppatunnukset helposti sähköpostilla info@chipsters.fi tai soittamalla 0207738200.