Tuotteet ja palvelut

Chipsters Food on suomalainen elintarvikeyhtiö, jonka perinteet ulottuvat aina vuoteen 1934. Saariston tuoreus ja puhtaus sekä korkea laatu ohjaavat toimintaamme elintarvikkeiden jalostajana ja jälleenmyyjänä.

Chipsters Food on erikoistunut kala- ja kananpoika-, riista-, peruna-, hevituotteiden myyntiin ja markkinointiin. Valikoimiin kuuluvat myös kastikkeet, pateet, terriinit, salaatit sekä valmisruoat ja jälkiruoat.

Chipsters tarjoaa asiakkailleen arvokorin, joka sisältää houkuttelevan ja hintakilpailukykyisen tuotevalikoiman, hyvän henkilökohtaisen palvelun sekä tehokkaan sisäisen toiminnan laadun. Laaja tuotevalikoimamme täyttää HoReCa- ammattilaisten korkeat kriteerit. Chipsters on tuoreen ja pakastetun kalan sekä kalatuotteiden johtava brandi Suomessa.

Arvokasta aikaa asiakkaalle! Autamme sinua tekemään asiakkaillesi herkullisia ruokia – nopeasti ja helposti.

Tutustu uutuustuotteisiin ››

Tutustu resepteihin ››

Siirry verkkokauppaan ››

Selaa tuotevalikoimaa ››

 
- - - - - - - -

Hyvä asiakkaamme,

teemme huoltotoimenpiteitä verkkopalvelimellamme.

  • Verkkokaupassamme tällä hetkellä sähköpostiin lähtevä automaattinen tilausvahvistus ei välttämättä toimi. Tilausjärjestelmä toimii muuten normaalisti. Tämä tarkoittaa, että tilaus tallentuu tietokantaan, mutta siitä ei tilapäisesti pystytä lähettämään kuittausta sähköpostilla. Jos haluat tarkastaa, että tilauksesi on saapunut meille, olethan yhteydessä! Puhelinmyyntimme palvelee arkisin klo 7-16.