Tulinen rapu-kirsikkatomaattipasta

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valmista kastike pastan kiehuessa.

Hienonna valkosipuli ja chilipalot. Puolita tomaatit. Kuullota sipulia ja chiliä kuumalla pannulla rypsiöljyssä. Lisää tomaattipyree pannulle ja jatka kuullotusta vielä hetki. Purista joukkoon sitruunan mehu ja lisää sokeri, valkoviini sekä puolitetut tomaatit. Kiehauta ja hauduta pari minuuttia. Lisää sitten valutetut ravunpyrstöt ja hauduta vielä hetki.

Viimeistele tuoreella basilikalla ja tarjoa keitetyn ja valutetun pastan kanssa.

Kommentoi

Ainekset
4 annosta
2 valkosipulin kynttä
1-2 punaista chilipalkoa hienonnettuna
2 rkl rypsiöljyä
1 rkl tomaattipyreetä
1 sitruunan mehua
1 tl sokeria
1 dl valkoviiniä
suolaa
mustapippuria
1 rasia minitomaatteja
1 prk (170 g) ravunpyrstöjä liemessä (valutettuna)
Viimeistelyyn:
tuoretta basilikaa
Lisäksi:
keitettyä tagliatellea
Katso myös nämä reseptit: