Savulohi-parsapiirakka, vihreää salaattia ja Sinappikastiketta

Kauli lehtitaikinalevy hieman ohuemmaksi leivinpaperin päällä. Nosta levy uunipellille.

Sekoita tuorejuuston joukkoon kananmunat, tilli, sinappi, suola, mustapippuria sekä 2 rkl sitruunamehua ja sitruunan raastettu kuori. Kaada seos taikinalevylle ja levitä se niin, että reunoille jää 1,5 cm tyhjää tilaa. Asettele päälle savukirjolohipaloja ja parsaa. Paista 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.

Tarjoile Chipsters sinappikastikkeen ja vihreän salaatin kera.

Kommentoi

Ainekset
6-8 annosta
1 iso levy kaaviloitua lehtitaikinaa
200 g maustamatonta tuorejuustoa
2 pientä kananmunaa
1 dl hienonnettua tilliä
2 tl sinappia
0,5-1 tl suolaa
mustapippuria
2 rkl sitruunamehua ja sitruunan raastettu kuori
500 g Hyvä Apaja savukirjolohta (noin puolet kokonaisesta savukirjolohesta)
1 nippu keitettyä parsaa paloina
Tarjoiluun:
Hyvä Apaja Sinappikastike lohelle
vihreää salaattia