Savukirjolohi-tacot ja punakaalicoleslaw

Leikkaa punakaali ja sipuli ohuiksi suikaleiksi. Mausta suolalla ja sokerilla. Painele suikaleita esim. puukauhalla. Jätä hetkeksi mehustumaan. Kaada kulhoon mahdollisesti kertynyt neste pois ja sekoita joukkoon ranskankerma, tabasco ja tuoretta mustapippuria.

Valmista salsa sekoittamalla salsan ainekset keskenään.

Kokoa tacokuoriin lämminsavustettua kirjolohta, punakaalicoleslawta, salsaa ja salaattia. Tarjoile heti!

Kommentoi

Ainekset
4 annosta
1 pkt (200 g) Chipsters lämminsavustettuja kirjolohifileeviipaleita
Punakaalicoleslaw:
200 g punakaalia
1 pieni punasipuli
ripaus suolaa
ripaus sokeria
2 rkl ranskankermaa tai smetanaa tai majoneesia
muutama tippa tabascoa
mustapippuria
Salsa:
2 tomaattia kuutioina
2 tl oliiviöljyä
1 tl punaviinietikkaa
suolaa ja sokeria
hienonnettua basilikaa
Lisäksi:
salaattia
tacokuoria

Katso reseptiin liittyvät tuotteet

Katso myös nämä reseptit: