Linnut pataan

Syksyn tultua etenkin riistalinnut nostavat suosiotaan ja koko syksy jouluun saakka on riistalintujen aikaa. Elo-syyskuussa ehtii hyvin valmistautumaan lintujen nostoon ruokalistoille, ja lähestyvän kauden vuoksi Chipsters nostaa kampanjaan laajan valikoiman lintuja.

Riekko on yksi tuntureidemme arvostetuimmista linnuista, ja samalla tärkeimpiä riistalintujamme. Riekkoa pyydetään Pohjois-Lapissa syksystä maaliskuun loppuun. Suomalaisen riekon lisäksi myynnissä on skotlantilaista lintua.

22933 Riekko, patavalmis n. 300 g 10 kpl  / ltk pakaste

Pikkuruinen kyyhky myydään yleensä kokonaisena tai rintafileinä. Suomalaisen sepelkyyhkyn metsästyskausi  alkaa elokuun puolivälissä ja kestää lokakuun lopulle saakka. Suomalaista kyyhkyä riittää harvoin ravintoloille saakka, niinpä myynnissä oleva kyyhky on pääosin tuotua.

22934 Metsäkyyhky, patavalmis 250 g 10 kpl / ltk pakaste

22887 Metsäkyyhkyn rintafilee 6 x 1 kg pakaste

Peltopyy on fasaanin sukuinen kanalintu, joka elää peltoaukeilla ja reunamailla. Linnun saanti on kotimaassa hyvä. Sitä tuodaan jonkin verran kattamaan vuotuinen tarve.

22935 Peltopyy, patavalmis  6 x 250g

22957 Peltopyy filee 6 x 1 kg

Fasaani on alun perin aasialaista alkuperää. Se on istutettu lähes jokaiseen maailmankolkkaan ja on hyvin sopeutuvainen ympäristöönsä. Ruokalautasella suosittua peltokanalintua metsästetään syyskuun alusta helmikuun loppuun.

22930 Fasaani patavalmis 700 - 800 g 10 kpl / ltk pakaste

22932 Fasaanin filee 5 x 1 kg pakaste

Kysy lisää / tilaa tuotteet myynnistämme!

Kuvassa: Kyyhkyä sienten kera, omena-vihreäpapuhöystö, Kastelholman juustoperunat ja timjamiliemi. Annoksen on suunnitellut keittiömestari Michael "Micke" Björklund. Ohjeen löydät täältä.