Vietnamilaiset kevätrullat ja dippikastike

Pese kasvikset ja kuori porkkana. Leikkaa kaikista ohuita suikaleita tai viipaleita.

Irrottele basilikan lehdet.

Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.

Suikaloi salaatti ja basilikagraavilohiviipaleet.

Kostuta riisipaperia vedellä joko käsin tai pullasudilla. Kokoa riisipaperille täytteitä 1-2 rkl verran ja taita reunat täytteen päälle. Kääri tiukaksi rullaksi ja nosta lautaselle. Kääri kaikki rullat valmiiksi.

Jaa kastike pieniin annos kulhoihin.

Nauti rullat dipaten niitä maustekastikkeeseen ruokailun aikana.

Kommentoi

Ainekset
4 annosta
1 porkkana
n. 15 cm pala kurkkua
6 retiisiä
100 g sokeriherneitä
1 ruukku thaibasilika
1 pieni kerä rapeaa salaattia
1 pkt (150 g) Chipsters basilikagraavilohiviipaleita
16 kpl riisipaperiarkkeja
Kastike:
0,5 dl soijaa
0,5 dl sweet-chilikastiketta
2 rkl riisiviinietikkaa
ripaus sokeria
Katso myös nämä reseptit: