Uunisiikaa, varhaisperunasalaattia, limedressing

Keitä perunat kevyesti suolatussa vedessä kypsäksi. Anna jäähtyä. Viipaloi perunat kulhoon. Ryöppää neulapavut ja retiisit. Vatkaa keltuaiset, sinappi, hunaja ja limen mehu. Lisää ranskankerma ja mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita varovaisesti perunat, neulapavut ja kastike. Mausta siikafileet suolalla ja pippurilla. Kypsennä 100 °C uunissa noin 15 minuuttia. Asettele perunasalaatti lautaselle ja siikafilee päälle. Koristele tuoreella tillillä.

Kommentoi

Ainekset
5 annosta
5 ruodotonta siikafileetä (á 150 g)
1 kg varhaisperunoita (tai tuoreita, esikeitettyjä palloperunoita)
1 rasia neulapapuja
½ rasia retiisiä
1 keltuainen
1 tl dijon-sinappi
½ tl juoksevaa hunajaa
½ limen mehu
2 dl ranskankermaa
tilliä
suolaa
pippuria