Uunisiikaa, varhaisperunasalaattia ja limedressing

Keitä perunat kevyesti suolatussa vedessä kypsäksi. Anna jäähtyä. Viipaloi perunat kulhoon. Ryöppää neulapavut ja retiisit. Vatkaa keltuaiset, sinappi, hunaja ja limemehu. Lisää ranskankerma ja mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita varovaisesti perunat, neulapavut ja kastike. Mausta siikafileet suolalla ja pippurilla. Kypsennä 100 °C uunissa noin 15 minuuttia. Asettele perunasalaatti lautaselle ja siikafilee päälle. Koristele tuoreella tillillä.

Kommentoi

Ainekset
10 annosta
10 ruodoton siikafilee (á 150 g)
2 kg varhaisperuna
2 rasiaa neulapapu
1 rasia retiisi
2 keltuainen
2 tl dijon-sinappi
1 tl juokseva hunaja
1 lime
4 dl ranskankerma
tilliä, suolaa, pippuria