Tiikerirapuja, pippurivoita ja rapeaa pekonia

Paista pekonit rapeaksi kuumalla pannulla ja valuta ylimääräinen rasva pois talouspaperin päällä. Hienonna sipuli ja kuullota voissa. Mausta pippurilla, hunajalla, ruohosipulilla ja suolalla. Kuori
tiikeriravut ja paista nopeasti pannussa. Asettele tiikeriravut lautaselle ja kaada sipuliseos päälle. Viimeistele rapeaksi paistetulla pekonilla ja sitruunalohkoilla.

Kommentit

Löytyykö laadukkaita tiikerirapuja ihan marketeista, ja jos löytyy niin miltä valmistajilta?

meillä ei ole vielä ko. tuotetta valikoimassa vähittäiskaupassa mutta jos nyt voi jotain suositella niin Pirkan parhaista löytyy pakasteesta hyvä tuote tarkoitukseen!

Kommentoi

Ainekset
5 annosta
25 kpl tiikerirapuja, kokonaisina
10 kpl pekoniviipaleita
1 sipuli, hienonnettuna
mustapippuria myllystä
1 tl hunajaa
1/4 dl ruohosipulia, hienonnettuna
1 sitruuna
suolaa