Strutsikäristyspasta

Strutsikäristys

Ruskista strutsikäristyslihat ja sipulisilppu voi-öljyseoksessa rapeiksi.  Paistamisen aikana voit ”repiä” lihalastuja haarukalla niin, että ne irtoavat paremmin toisistaan.

Spagetti

Keitä spagetti ohjeen mukaan al dente.

Kermakastike

Keitä ranskankermaa ja kuohukermaa kasaan niin, että syntyy paksuhko kastike. Lisää aivan loppuvaiheessa kastikkeen muihin aineisiin kananmunan keltuaiset, jotka samalla suurustavat kastikkeen.

Asettelu

Yhdistä keitettyyn pastaan rapeaksi paistetut strutsikäristyslihat, kermainen kastike ja kuutioitu leipäjuusto. Koristele annos lakoilla ja tuoreilla yrteillä.

Viinivinkki: Sartori Regolo, Italia

Kommentoi

Ainekset
10 annosta
Strutsikäristys
800 g strutsikäristystä
3 kpl pientä sipulia, kuorittuna ja hienonnettuna
voita ja öljyä paistamiseen
Spagetti
1 kg spagettia
Kermakastike
5 dl ranskankermaa
5 dl kuohukermaa
5 kpl kananmunan keltuaisia
Asetteluun
500 g leipäjuustoa kuutioina
500 g lakkoja
tuoreita yrttejä