Siemenpaahdettu saaristolaisleipä-rinkeli & Punainen sillikaviaari

Voitele sulatettu saaristolaisleipä kananmunalla. Ripottele pinnalle reilusti siemeniä. Paista leipä nopeasti 200 asteessa noin 5 minuuttia ja jäähdytä.
Ota pyöreällä (halkaisija noin 8–10 cm) muotilla leivän keskeltä pala pois. Leikkaa sen jälkeen leipä sektoreittain viipaleiksi ja jätä ne leivän muotoon tarjoiluvadille. Koristele viipaleiden välit näkkileivällä tai hapankorpuilla.

Leikkaa sillifilee noin 1 cm kuutioiksi. Valuta punajuuri. Yhdistä ja sekoita silli, punajuuri, sipuli, kastike, kapris ja anna maustua kylmässä vähintään tunnin.

Nostele sillikawiaari leivän keskelle ja koristele krassilla.

Kommentoi

Ainekset
20 annosta
0,7 kg Chipsters Saaristolaisleipä, pakaste
1 kpl Kananmuna
1 rkl Seesaminsiemen
1 rkl Auringonkukansiemen
1 rkl Sinapinsiemen
20 kpl Ohutta näkkileipää tai hapankorppuja
Sillikaviaari:
0,5 kg Chipsters Norröna Matjessillifile
0,4 kg Punajuuri, minikuutio, etikaton, säilyke
0,1 kg Chipsters Punasipuli, kuutio, 6 x 6 mm
0,3 l Chipsters Majoneesi tai Lime-majoneesikastike
0,03 kg Kapris
Koristeet:
Krassia