Scroll Up Vihanneskääröjä graavilohesta tai ravunpyrstöistä

Yhdistä rohkeasti paperikäärön sisälle erilaisia salaatteja, tuoreita ja marinoituja vihanneksia, leikattuja hedelmiä, mätiä, äyriäisiä, graavi- ja savukaloja
sekä siemeniä keskenään. Laita kääröt tarjolle esim. lasiin, kahvikuppiin tai isompaan kulhoon.
Tarjoa kääröjen kanssa dippinä, Chipsters valkosipuliaiolia tai limellä maustettua Chipsters majoneesia tai soijaa.
Tarjoa erilaisia kääröjä kokouskahvituksissa tai vitriinissä.

Mausta kaikki ainekset öljy-sitruunamarinadilla juuri ennen käärimistä.
Levitä leivinpaperiarkit pöydälle ja nostele kokonaiset lehtisalaatinlehdet niiden päälle. Kokoa raaka-aineet kerroksittain lehtisalaatin päälle.
Rullaa leivinpaperin avulla lehtisalaattikääröt paketeiksi ja nosta ne tarjoiluastiaan.

Kommentoi

Ainekset
SCROLL ONE
Oliiviöljy
Sitruunamehutiiviste
Chipsters Graavisuolattu Buffet kirjolohifile, pystympi leikkauskulma
Porkkana, suikale 2-3 mm
Verigreippi, viipale
Chipsters Kirjolohenmäti
Seesaminsiemen
Leivin- tai voipaperiarkki
Lehtisalaatti, koko lehti
SCROLL TWO
Oliiviöljy
Sitruunamehutiiviste
Chipsters Katkarapu, suolaliemessä tai Chipsters Jokirapu, tilliliemessä
Retikka, suikale 6 mm
Retiisi, suikale 2-3 mm
Herkkusieni, viipale
Auringonkukansiemen
Leivin- tai voipaperiarkki
Lehtisalaatti, koko lehti ja/tai Friseesalaatti, koko lehti