Savulohta palsternakka-pestopedillä

Sekoita palsternakkakuutiot, kasviöljy, pesto, basilika, seesaminsiemenet ja mausteet. Kuullota kattilassa. Lisää parmesaaniraaste ja ruokakerma, hauduta ja tarkista maku.

Tarjoa lämmin palsternakkapaistos savukirjolohifileeviipaleiden kanssa alkupalana tai pääruokana. Koristele yrteillä.

Kommentoi

Ainekset
4 annosta
1 kpl (200 g) palsternakkaa, kuutioituna
20 g pestotahnaa
1 dl parmesaanijuustoa, raastettuna
1 dl tuoretta basilikaa, silputtuna
1 rkl kasviöljyä
ripaus sitruunapippuria
2 tl seesaminsiemeniä
1 dl ruokakermaa
2 pkt (400 g) Chipsters Savukirjolohifileeviipaleita

Katso reseptiin liittyvät tuotteet