Salmon Suzette Kylmäsavulohi-appelsiinialkupala

Leikkaa savulohifileeviipaleet pitkittäin kolmeen osaan. Sekoita appelsiinimehu, oliiviöljy, sokeri ja konjakki. Lisää joukkoon punasipulikuutiot ja anna kastikkeen marinoitua vähintään tunti. Kokoa lohipalat, kastike ja appelsiinifileet limittäin tai kerroksittain annosmaljoihin tai isoon tarjoilukulhoon.
Tarjoa kala-alkupalan kanssa saaristolaisleipää ja uusia perunoita.

Kommentoi

Ainekset
10 annosta
Annoskoko: kirjohta 50 - 70 g, appelsiinifilee 30 g
0,5 kg Chipsters Buffet Kylmäsavustettu kirjolohifile, pystympi leikkauskulma
MARINADIKASTIKE:
0,5 dl Appelsiinimehutiiviste
0,5 dl Oliiviöljy
0,01 kg Sokeri
0,25 dl Konjakki
0,2 kg Sipuli, kuutio, punainen 6 x 6 mm
0,3 kg Appelsiini, filee
Koristeeksi limen kuorta
Lisäkkeeksi Chipsters Saaristolaisleipää ja uusia perunoita