Salmon Suzette

Sekoita appelsiinimehu, oliiviöljy, sokeri ja konjakki. Lisää joukkoon punasipulikuutiot ja anna kastikkeen marinoitua vähintään tunti. Kokoa lohiviipaleet, kastike ja appelsiinifileet limittäin tai kerroksittain annosmaljoihin tai isoon tarjoilukulhoon.

Lisäkkeeksi Saaristolaisleipää/Jälkiuuniviipaleita ja uusia perunoita

Tarjoa kala-alkupalan kanssa tummaa leipää ja uusia perunoita.

Kommentoi

Ainekset
150 g Hyvä Apaja Kylmäsavulohifileeviipaleita
MARINADIKASTIKE:
1/4 dl Appelsiinimehutiivistettä
1/4 dl Oliiviöljyä
1 tl Sokeria
12 cl Konjakkia
1 Punasipuli, kuutioina
Appelsiinia, kalvottomina lohkoina
Koristeeksi limen kuorta

Katso reseptiin liittyvät tuotteet