Saariston kalapihvit persiljaperunakompotin ja vihannesraguun kera

Keitä perunakuutiot nopeasti maidossa ja kermassa. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää lopuksi leikattu ruohosipuli ja persilja kompottiin.

Vihannesraguu:

Kuullota porkkanakolmiot. Lisää punasipuliveneet ja anna paistua hetki. Lisää sokeriherneet ja mausta raguu suolalla ja pippurilla. Voit mielellään lisätä murskattua valkosipulia ja persiljaa maun mukaan.

Paista Chipsters Saariston Kalapihvit voissa kauniin ruskeiksi. Tarjoa persiljaperunakompotin ja vihannesraguun kanssa.

Kommentoi

Ainekset
5 annosta
500 g keitettyjä kuutioituja perunoita
1 1/2 dl kermaa
2 dl maitoa
1 rkl hienonnettua persiljaa
1 rkl hienonnettua ruohosipulia
suolaa
mustapippuria myllystä
Vihannesraguu:
1 dl sokerihernepalkoja viistosti leikattuna
2 dl kuorittuja porkkanoita pieniksi kolmioiksi leikattuna
1 dl punasipuliveneitä
suolaa
mustapippuria myllystä

Katso reseptiin liittyvät tuotteet