Red Love Katkarapu-Retiisi-Perunasalaatti

Valuta ravunpyrstöt hyvin. Puolita lintuperunat ja mausta ne unikonsiemenillä ja suolalla. Yhdistä ravut, perunat, retiisit, tomaatit, sipulit, öljy ja sitruunanmehu.
Sekoita salaattiainekset juuri ennen tarjoiluhetkeä.
Nostele salaatti vihersalaatin päälle ja koristele salaatti juureslastuilla.
Tarjoa kastike erikseen.

Kommentoi

Ainekset
10 annosta
Annoskoko: salaattia 150 g ja kastiketta 20 g
0,4 kg Chipsters Katkarapu, suolaliemessä tai Chipsters Jokirapu, tilliliemessä
0,3 kg Lintuperuna (pikkuperuna), tuore, esikeitetty
0,004 kg Unikonsiemen
0,005 kg Merisuola, hieno
0,3 kg Retiisi, viipale
0,3 kg Tomaatti, kuutio 18 x 18 mm
0,15kg Sipuli, kuutio, punainen 6 x 6 mm
0,05 l Oliiviöljy
0,02 l Sitruunanmehutiiviste
Lyx salaatti, suikaloitu 20 mm
(sis. Lollo Rosso, frisee- ja punasalaatti)
Kastikkeena Chipsters Valkosipuliaiolia, Rhode Island- tai Caesarkastiketta
Koristeeksi Chipsters Juureslastu, luomu