Provence Poisson

Kala ja lisäke valmistuvat yhtä aikaan samassa vuoassa.
Esikäsittele lohifilee halutessasi nahattomaksi fileeksi tai muotoile siitä annospaloja. Leikkaa fileeseen tai annospalaan pitkittäin viilto, niin että kalapala jää ehjäksi.

Mausta kalat suolalla. Yhdistä ja sekoita ratatouille, tomaatti, öljy, hienonnetut valkosipuli ja yrtit sekä mausteet.

Täytä kalan ”tasku” ratatouilletäytteellä.
Kiertoilmapaista 180 asteessa noin 15-20 minuuttia kalapalan koosta riippuen, kunnes kala sisälämpötila on 75 astetta. Koristele kalavati sitruunanlohkoila.
Tarjoa lisäkkeenä Chipsters Vihersalaatteja ja kurkkuja.
Kokeile ratatouillelohta kylmänä buffetpöydässä.

Kommentoi

Ainekset
10 annosta
Annoskoko: kalaa 130 g ja lisäkettä 70 g
1,3 kg Chipsters Lohifilee, ruodoton
Merisuola, hieno
0,5 kg Chipsters Ratatouille 18 x 18 mm (sis. Kesäkurpitsa, punainen paprika ja punasipuli)
0,2 kg Chipsters Tomaatti, kuutio 18 x 18 mm
0,5 dl Oliiviöljy
0,015 kg Valkosipuli, tuore, kuorittu
½ nippua Basilika, tuore
½ nippua Oregano, tuore
Merisuola ja mustapippuri
Koristeeksi Chipsters Sitruuna, lohko