Possunkylkeä, härkäpapuja ja perunasosetta

Possunkylki

Laita porsaankylki vuokaan. Lisää lihaliemi, sipulit, valkosipulinkynnet, mustapippuri ja laakerinlehdet. Laita uuniin 120 asteeseen kannen alle. Hauduta kylkeä 4 tuntia. Ota kylki pois nesteestä ja anna sen jäähtyä vähän aikaa. Leikkaa annospaloiksi ja paista rapeaksi voissa. Mausta timjamilla ja mustapippurilla. Tarjoile porsaankylki perunasoseen ja härkäpapujen kanssa. Koristele Chipsters luomujuureslastuilla.

Perunasose

Laita neste, perunasoseaines, suola ja voi kannelliseen vuokaan. Lämmitä höyryuunissa noin 30 minuuttia. Sekoita tasaiseksi.

Ruokaohje: Mats Sjöblom

Kommentoi

Ainekset
Possunkylki
500 g porsaankylkeä
2 l lihalientä
2 kpl sipuleita
2 valkosipulinkynttä
2 kpl laakerinlehtiä
3 kpl kokonaisia mustapippureita
0,5 punttia timjamia
voita
suolaa ja mustapippuria
Perunasose
1 kg Chipsters perunasoseainesta
4 dl täysmaitoa
100 g voita
suolaa