Peruna-dippirapusalaattikakku ja Rhode Island-kastike

Kaada perunasuikaleet GN- reikävuokaan ja anna ylimääräisen nesteen valua pois.

Keitä ja kuori kananmunat. Suikaloi ne munaleikkurilla valutettujen perunoiden joukkoon.

Mausta peruna-kananmunaseos sitruunan kuorella ja hienonnetulla tilillä.

Painele tiukasti peruna-kananmunasalaatti kelmutettuun kakkuvuokaan. Anna kakun maustua kylmässä noin tunti. Kumoa kakku tarjoiluvadille. Koristele kakun pinta valutetuilla dippiravunpyrstöillä.  Tarjoa rapu-perunakakun kanssa erikseen Chipstersin Rhode Island- kastiketta tai Chipsters Remouladekastiketta

Viinivinkki: Lindauer Brut

Kommentoi

Ainekset
20 annosta
Annoskoko: kakku 80 g ja dippirapu 50 g
1,0 kg Chipsters Suikaloidut perunat, tuore, esikeitetty, 4x3 kg
tai Chipsters Perunakuutiot, tuore, esikeitetty, 4x3 kg
0,7 kg Kananmuna
1 puntti Tilli, tuore
1 kpl Sitruuna, kuori
0,01 kg Suola
1 kg Chipsters Dippirapu, suolaliemessä
tai Chipsters Katkarapu, kuorittu 100-200, pakaste