Paistettua kuhaa, kantarellikakkua ja aiolia

Paista kuha voissa nahkapuoli alaspäin. Mausta suolalla ja pippurilla. Kun kala on saanut väriä, nosta se pellille. Lämmitä ennen tarjoilua.

Kantarellikakku:

Hienonna kantarellit ja freesaa voissa. Sekoita leipäkuutiot, ranskankerma, ruohosipuli, keitetty kala ja freesatut kantarellit. Mausta suolalla ja pippurilla. Muotoile pieniä pihvejä ja paista pannussa. Lämmitä uunissa.

Aioli:

Sekoita murskattu valkosipuli, keltuaiset, suola ja sinappi kulhossa. Lisää öljy nauhana, varovaisesti koko ajan voimakkaasti vispaten. Mausta sitruunalla, mustapippurilla ja suolalla.

Kommentoi

Ainekset
5 annosta
1 kg ruodotonta, suomustettua kuhaa
voita paistamiseen
suolaa
valkopippuria myllystä
Kantarellikakku:
350 g kantarelleja
voita paistamiseen
300 g vuokaleipää, kuutioituna
1,5 dl ranskankermaa
125 g keitettyä kalaa
1/2 dl ruohosipulia, hienonnettuna
suolaa
valkopippuria
Aioli:
1-2 valkosipulin kynttä
2 keltuaista
1 rkl sinappia
3-4 dl rypsiöljyä
1 rkl sitruunamehua
suolaa
mustapippuria