Nuppuja & Helmiä Kukkakaali-kirjolohenmätisalaatti

Puolita halutessasi kukkakaalinuput. Höyrytä kukkakaalinuppuja 4-5 minuuttia, niin että nuppu vain hieman pehmenee ja jäähdytä kukkakaalit.
Yhdistä kukkakaali, kurkku, purjosipuli, valutettu kirjolohenmäti ja karkeaksi hienonnettu tilli. Sekoita majoneesi, ranskankerma, sitruunan kuori, sinappi ja mausteet. Sekoita salaattiainekset ja anna sen maustua kylmässä vähintään tunnin. Tarjoa kastike erikseen tai salaattiin sekoitettuna.
Tarjoa kala-annoksen kastike-lisäke erikseen tai lautasella.

Kommentoi

Ainekset
10 annosta
Paistetun kalan, hiillostetun tai savukalan kastike-lisäkkeenä 100 g
0,5 kg Kukkakaali, nuppuja
0,2 kg Kurkku, kuutio 10 x 10 mm
0,1 kg Purjosipuli 6 mm
0,2 kg Chipsters Kirjolohenmäti
Tilli, tuore
0,1 l Chipsters Majoneesi
0,05 l Ranskankerma
½ Sitruunan kuori
0,02 kg Sinappi
Merisuola, hieno ja mustapippuri