Mustaherukkamehustettu ankkarulla ja kanelinmakuinen peruna-melonisalaatti

Rullaa ankkaviipaleet annosrulliksi ja tikuta. Kaada marinadi ankkarullien päälle tai dippaa ankkarullatikut kastikkeeseen.

Leikkaa lintuperunat lohkoiksi ja meloniviipaleet kolmeen osaan. Sekoita öljy, etikka, sinappi, mausteet ja sipuli. Yhdistä perunat, meloni ja tomaatti. Sekoita kastike nostellen joukkoon.

Asettele Genovese-salaatti vadille ja nostele peruna-melonisalaatti sen päälle.

Valuta ankkarullat ja nostele salaatin päälle, tai tarjoa ne erikseen.

Kommentoi

Ainekset
20 annosta
1,0 kg Ankanfilee, savustettu, kypsä, viipaloitu tai hirvenpaisti, savustettu, kypsä, viipaloitu
Cocktailpuutikkuja
Marinadi:
0,2 kg Chipsters Cumberland-kastike
Salaatti:
0,8 kg Chipsters Lintuperuna (pikkuperuna), tuore, esikeitetty
0,5 kg Chipsters Cantaloupemeloni, ¼ viipale, 10 mm
0,1 l Oliiviöljy
0,05 l Punaviinietikka
0,02 kg Sinappi
1 tl Kaneli, jauhettu
0,01 kg Suola
0,01 kg Sokeri
0,15 kg Chipsters Punasipuli, kuutio, 6 x 6 mm
0,3 kg Chipsters Tomaatti, kuutio, 18 x 18 mm
0,3 kg Chipsters Genovese Mix tai muita valmiita salaattisekoituksia
Koristeet:
Rosmariinia