Lämminsavulohi-saaristolaisleipä-hernesalaatti

Poista savukalasta nahka ja paloittele suupaloiksi. Leikkaa saaristolaisleipä viipaleiksi. Muotoile viipaleet pyöreiksi napeiksi tai leikkaa haarukkapaloiksi. Sulata herneet. Sekoita rapuchiliaiolin joukkoon hienonnetut purjosipuli ja tilli.

Kokoa savukala, saaristolaisleipä, herneet ja kastike kerroksittain korkeaan lasimaljaan tai asettele laakealle vadille.

Kommentoi

Ainekset
10 annosta
2 pkt (400 g) Chipsters Savukirjolohifileeviipale Pippurinen tai muita Chipsters lämmin- tai kylmäsavustettuja lohituotteita
250 g saaristolaisleipää tai esim. Maalahden limppua
1 ps (100 g) pakasteherneitä
Kastike:
1 prk (200 g) Hyvä Apaja Rapuchiliaiolia
pieni pala purjoa
tuoretta tilliä hienonnettuna