Lämminsavulohi-saaristolaisleipä-hernemalja

Poista savukalasta nahka ja murra/pilkosuupaloiksi. Leikkaa saaristolaisleipä viipaleiksi. Muotoile viipaleet pyöreiksi napeiksi tai leikkaa haarukkapaloiksi.
Sulata herneet.

Sekoita caesar-kastikkeen joukkoon purjosipuli ja hienonnettu tilli.

Kokoa savukala, saaristolaisleipä, herneet ja kastike kerroksittain korkeaan lasivatimaljaan.

Kommentoi

Ainekset
20 annosta
0,8 kg Chipsters Buffet-lohifile, savustettu, viipaloitu, nahallinen tai muita lämmin- tai kylmäsavustettuja lohituotteita
0,5 kg Chipsters Saaristolaisleipä, pakaste
0,2 kg Herne, pakaste
Kastike:
0,3 kg Chipsters Caesar-kastike
0,05 kg Chipsters Purjosipuli, 6 mm
0,03 kg Tilli, tuore