Lämmin Fisusuzette

Rullaa kalafileet tai leikkaa se annospaloiksi ja mausta suolalla.
Kuullota rypsiöljyssä fenkoli, lisää appelsiinimehu, hunaja, konjakki ja pippuri.
Kypsennä niin, että neste haihtuu ja fenkoli on kypsää.
Nostele fenkolikastike leivinpaperiarkin päälle ja asettele kalapalat sen päälle.
Ripottele appelsiinifileet ja kapris kalojen päälle.

Sulje leivinpaperikääröt tiiviisti. Kypsennä nyytit yhdistelmäpaistolla 120 asteessa noin 15 minuuttia.

Tarjoa kalanyytin kanssa vihersalaattia ja uusia perunoita.
Kokeile kalanyyttejä kylmänä ruokalajina kalapöydässä Chipsters valkosipuliaiolin kanssa.

Kommentoi

Ainekset
10 annosta
Annoskoko: kalaa 120 g ja kastiketta 30+30 g
1,2 kg Chipsters Kuha-, ahven- tai lohifilee, rullana tai annospaloina Merisuolaa
KASTIKE:
0,5 d l Rypsiöljy
0,3 kg Chipsters Fenkoli, suikale 4 mm
1 dl Appelsiinimehutiiviste
1 rkl Hunaja
0,25 dl Konjakki
Valkopippuria myllystä
Suola
0,3 kg Chipsters Appelsiini, filee
0,05 kg Kapris pieni tai varrellinen kapris
Leivinpaperi
Koristeeksi Chipsters merikoralli
Lisäkkeenä Chipsters vihersalaatteja ja uusia perunoita