Kerma-perunagratiinilla kuorrutettu lohi

Asettele lohifilee leivinpaperin päälle uunivuokaan.

Vinoleikkaa lohifileeseen nahkaan asti tasaisin välein ”taskuja” (noin 5-6 ).

Jos haluat nahattoman kalan, niin poista nahka ja tee ”taskut” vasta sen jälkeen lohifileeseen.

Mausta lohifilee suolalla ja oreganolla.

Täytä ”taskut” kerma-perunagratiinilla, niin paljon kuin niihin mahtuu.

Kiertoilmapaista kala-perunagratiinia 190 asteessa noin 20-30 minuuttia kunnes kalan sisälämpötila on yli 80 astetta ja gratiini on saanut kauniin värin.

Viinivinkki: Gisselbrecht Riesling

Kommentit

Tämä näyttää niin hyvältä, että on pakko päästä kokeilemaan. :) Huomattavasti terveellisempi vaihtoehto vanhalle klassikolle: makkaraa ja juustoa! :D

Kommentoi

Ainekset
20 annosta
Annoskoko: lohta 100 g ja perunaa 110 g
2,0 kg Chipsters lohifilee, ruodoton
0,002 kg Suola
0,001 kg Oregano, kuivattu
2 ,0 kg Chipsters Kerma-perunagratiini, tuore 4x3 kg