Katkaraputortut

Sulata voitaikinalevyt. Halkaise levyt ja leikkaa kulmiin taikinapyörällä viillot joulutorttujen tapaan. Painele joka toinen sakara keskelle. Paista 225 asteessa noin 12 minuuttia. Anna jäähtyä.

Valuta katkaravut. Leikkaa avokado paloiksi ja hienonna purjo. Sekoita täyteainekset keskenään.

Painele tortun keskiosa kuopalle ja lusikoi päälle täytettä. Koristele tuoreella oreganolla tai muilla yrteillä.

Vinkki: Täyte maistuu myös paahdetun leivän päällä!

Tämän reseptin on suunnitellut ja kuvannut Kinuskikissa: www.kinuskikissa.fi
 

Kommentoi

Ainekset
6 kpl
3 voitaikinalevyä
Täyte:
½ prk (à 170 g) katkarapuja tai ravunpyrstöjä liemessä
½ avokadoa
2 cm pala purjoa
½ murskattua valkosipulinkynttä
2 rkl limemehua
1 tl omenaviinietikkaa
½ tl sokeria
Pinnalle:
tuoretta oreganoa