Katkarapucrostinit

Leikkaa patonki viistosti ohuiksi siivuiksi. Sekoita oliiviöljyn joukkoon murskattu valkosipulinkynsi. Laita leipäviipaleet pellille leivinpaperin päälle ja sivele pinnalle valkosipuliöljyä.

Paahda 225 asteessa noin 8 minuuttia tai kunnes pinta on saanut hieman väriä. Anna jäähtyä.

Laita katkaravut valumaan. Hienonna kevätsipulinvarret ja chili. Yhdistä kaikki täyteainekset keskenään.

Levitä täytettä leipien päälle. Koristele kevätsipulilla ja kirjolohenmädillä.

Tämän reseptin on suunnitellut ja kuvannut Kinuskikissa: www.kinuskikissa.fi

Kommentoi

Ainekset
Leivät:
1 patonki
½ dl oliiviöljyä
1 pieni valkosipulinkynsi
Täyte:
1 ½ prk (à 170 g valutettuna) katkarapuja liemessä / ravunpyrstöjä liemessä
4 kevätsipulinvartta
½ punaista chiliä
180 g smetanaa
¾ dl majoneesia
3 rkl tomaattipyrettä
1 tl sokeria
1 tl valkoviinietikkaa
Koristeluun:
Chipsters kirjolohenmätiä
kevätsipulinvarsia

Katso reseptiin liittyvät tuotteet